Logo & huisstijl

Een logo moet een verhaal vertellen; jouw verhaal. Dat is altijd ons uitgangspunt. Iedereen heeft unieke kwaliteiten en talenten die hem of haar bijzonder maakt. Het doel is om dat terug te laten komen in het logo.

Vanuit het logo bouwen we verder naar een huisstijl. Door jouw totale visuele identiteit te creëren lichten we de krachten van jouw bedrijf of merk uit. Een huisstijl die je herkenbaar maakt voor jouw doelgroep.

Website

Net als je huisstijl, is je website een mooie manier om het unieke karakter van jouw bedrijf te laten zien. We bouwen een overzichtelijke website met een goeddoordachte structuur.

Het kan gaan om een eenvoudige één-pagina structuur, blog of juist een webshop. We zorgen er altijd voor dat jouw uitstraling tot uiting komt op een goed vindbare en responsive website.

Drukwerk

De wereld is digitaal. Toch werkt het soms beter om echt iets vast te kunnen houden: een folder, visitekaartje of een brochure. Als het even kan helpen we je daarbij graag op een duurzame manier.

Van een brochure bestaand uit verschillende soorten papier en druktechniek tot een uniek visitekaartje met letterpress. Over de productie hoef je je geen zorgen te maken. Samen met onze betrouwbare drukkerijen nemen wij deze taak graag op ons.

 • R.K. Bassischool Dominicus

  Een nieuw logo + huisstijl ontworpen, de ramen voorzien van belettering en het drukwerk begeleid.

 • Festival Bruiloft

  De trouwkaartjes ontworpen en deze stijl doorgevoerd in alle facetten van de bruiloft.

 • I LOVE MY JOB

  Voor het Leger des Heils maakten we deze custom uitnodiging, die in een speciale vorm gesneden is.

 • Ontwerp en aankleding pop-up restaurant

  Van de menukaarten tot de aankleding van de tafel.

 • Roparunploeg: Steamwork

  Onze bijdrage aan de Roparun is het ontwerp van de huisstijl en het uitvoeren van drukwerk voor dit team.

 • Noise!

  Ontwerp van de cover en een groot gedeelte van de inhoud.