Laroid

Your Creative Partner

 

Robbin en Anneke zijn Laroid in 2013 gestart. Deze creatieve studio heeft een geheel eigen werkwijze: persoonlijk contact en buiten de lijntjes denken om tot het beste resultaat te komen. Als jij het even niet meer weet, springen wij bij. Als creatief bureau denken we graag met de klant mee. We combineren design, materialen en mogelijkheden om elk project te laten slagen.

Zzp’ers en partner bedrijven.

Even googlen en je vindt tal van printshops, drukkerijen en webshop die van alles aanbieden. Je weet dan alleen niet of de kwaliteit van die producten ook goed is. Wij staan voor topkwaliteit! Dit kan alleen met de juiste connecties met partijen die hun strepen al langere tijd hebben verdiend. Door de jaren heen hebben we veel contracten opgebouwd. De lijnen zijn kort met onze producenten en daardoor kunnen we snel en gemakkelijk schakelen zonder tussenpersonen.

Verder werken we met een team van talenten. Dit zorgt ervoor dat de prijzen scherp blijven en dat we gericht zaken kunnen doen. Denk daarbij aan: fotograferen, filmmakers, editors, montage teams, illustratoren, tekstschrijvers en signbedrijven.