R.K. Bassisschool Dominicus

bassischool logo ontwerp dominicus dominootje rotterdam logo ontwerp
Category
Belettering, Drukwerk, Logo + huisstijl, Schoolagenda
Over dit project

Uitleg logo Dominicus school

Als eerste vallen de 5 poppetjes op. Zij symboliseren de 5 kernwaarden. Samen, Vertrouwen, Ontdekken, Aandacht, VeerKRACHT. Daarnaast symboliseren zij de verschillende leerlingen van onze school, ieder kind is welkom op onze school met elk zijn unieke behoeften, talenten en kwaliteiten. De Dominicus school is de veilige thuishaven waar het kind kan groeien, spelen, leren en vertrouwen krijgt.

 

Oranje kleur
Kleur van het plezier, humor en optimisme. Creativiteit, enthousiasme, dynamiek, energie, kracht en sportiviteit. Warmte, vrolijkheid en gezelligheid. Bemiddeling, ondersteuning, verbinding maken en samenwerken. Geeft openheid, vriendschap en sociale vaardigheden.


Levering
Naast het ontwerp van het logo van de Basisschool ook het nieuwe logo van de Peuterspeelzaal Dominootje ontworpen¬†en de ramen voorzien van een frisse eigentijdse belettering. In afwachting van nieuwe foto’s bevestigen we in de lente het nieuwe spandoek + frame met opvallend ontwerp.


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Naast logo en huisstijl ontwerp hebben we sinds kort ook een selectie van hele toffe fotoproducten. Wij zijn geen onpersoonlijke webshop, maar een creatieve studio die er voor jou wil zijn en waarde hecht aan kwaliteit. Wanneer je bij ons iets besteld controleren we altijd de foto op resolutie