Maatwerk

We denken graag buiten de kaders

 

Onder maatwerk vallen alle opdrachten die anders zijn dan de standaard. Dat betekent bij ons niet dat het gelijk een stuk duurder is maar wel dat je een uniek product of ontwerp krijgt. Je kunt zelf met ideeën komen, maar wij willen ook met je meedenken.

Uniek ontwerp

Wat heb je nodig? Vaak hebben we maar een klein hersenspinsel van je nodig om tot een unieke creatie te komen. Een uniek logo, vouwbaar babykaartje, ideeënbox, giraffe van mdf, lamp van karton, poppenkast, winkeldisplay, etalagemateriaal. Dit is een greep uit onze klussen waar we maatwerk voor hebben geleverd. Alles is ontworpen na aanwijzingen of een gevoel van de klant.

Andere materialen

Alles dat we standaard aanbieden op onze website is het meest voorkomende materiaal dat gebruikt wordt. Dat houdt niet in dat er niks anders bestaat. Integendeel! Denk aan plexiglas, forex, Dibond, MDF, etc. We denken met je mee en helpen met alles. Leg ons je idee, hersenspinsel of probleem voor en wij denken graag met je mee.

Afwerkingsmogelijkheden

Elk materiaal heeft zijn eigen afwerking. Toch zijn er ook materialen die op verschillende manieren afgewerkt kunnen worden. Een voorbeeld is hout. Dat kan worden beprint, gezeefdrukte, gelaserd, gegrafeerd, gefreesd en gezaagd. Elke manier van afwerken heeft z’n eigen functie om het beste eindresultaat te krijgen.