Logo & Huisstijl

In samenspraak komen we altijd tot een passend ontwerp.

 

Om tot de perfecte huisstijl te komen, starten we altijd met het logo. Van daaruit bouwen we verder. De eerste stap is het schetsen. Na akkoord worden de concepten uitgewerkt tot daadwerkelijke ontwerpen. We zorgen er altijd voor dat het logo aansluit bij uw bedrijf en doelgroep.

Wat kan je verwachten?

We komen altijd met een uniek voorstel. We luisteren naar jouw wensen, maar we proberen je te ook te prikkelen met een verrassend ontwerp. Onze werkwijze is persoonlijk. Wij zijn trots op de logo’s die we ontworpen hebben. De vormen en kleuren zijn allemaal bewust gekozen. Overal zit een gedachte achter.

Kwaliteit & Persoonlijke aandacht

Onze samenwerking start met een persoonlijk gesprek. We leren elkaar kennen en bespreken de wensen. We overleggen samen welk product je wilt laten maken: logo, huisstijl, flyer, website, brochure, agenda, boek, magazine of misschien iets heel anders. Ook als je al een gehele huisstijl bezit, is het mogelijk om bij ons aan te kloppen voor een ander product.

Wat zijn de kosten?

Onze professionele ontwerpen sluiten aan op jouw bedrijf. Jouw wensen en de complexiteit daarvan bepalen in grote mate de uiteindelijke kosten. Na het opvragen van een offerte geven we een prijsindicatie.

Neem contact op

Logo-huisstijl-pagina
Mailchimp
Bestandsupload

Maximum file size: 50MB