Controle & persoonlijk contact

Bij elke bestelling controleren we de resolutie en kwaliteit van de foto. Daarbij geven we je eerlijk advies over het formaat en de materiaalkeuze zodat jouw foto perfect tot zijn recht komt.

textielframe verwisselbaar

Wissel gemakkelijk van foto

Per seizoen, feestje of kortingsactie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de fotodoeken in een handomdraai.

textielframe wandhanger

Materiaal doek

Voor de standaard frames die je hieronder kunt bestellen hebben we het meest verkochte Decostof gekozen. Decostof is kraakhelder en zorgt voor scherpe prints. De fotodoeken worden afgewerkt met een platte pees. Naast Decostof hebben we nog 4 soorten doek. Elk soort materiaal heeft een specifiek doel: slechte akoestiek, led verlichting, etc.

rond textielframe maatwerk

Maatwerk

Om je te helpen zie je hieronder een selectie met de populairste maten. Wil jij toch een andere maat textielframe? Wandvullend of rond? Alles is mogelijk. We denken graag met je mee.

Zwart of aluminium kleurig profiel

Kwaliteit en formaten zijn hetzelfde, alleen de uitstraling is anders.

 

Het standaard frame is 27mm breed. Dat betekent dat wanneer je de foto aan de muur hebt hangen, je een zwart of aluminium rand ziet van 27mm dik. Het doek waar een foto, tekst of patroon op gesublimeerd is, druk je vast door middel van een pees in het profiel. Je kunt het textielframe zelf gemakkelijk aan de muur monteren met de wandhanger die standaard wordt meegeleverd. Door middel van deze wandhanger kun je het textielframe gemakkelijk waterpas hangen.

Wat is de levertijd?

Eerst controleren en beoordelen we jouw foto. Na jouw akkoord en betaling zetten wij de productie in gang. De levertijd is dan ongeveer vijf werkdagen.

Kan ik een andere soort frame bestellen?

Ja! Er zijn veel varianten: frames met een voet, frames met geluiddempend materiaal, verschillende kleuren profielen, unieke maten en vormen.

Kan ik het zelf monteren?

Een textielframe is eenvoudig te monteren door iedereen. Klik op handleiding voor een korte uitleg over de montage.

Wat te doen bij een slechte akoestiek?

Wanneer je in een woonkamer, kantoor of kantine zit met een slechte akoestiek kunnen we achter het geprinte doek akoestisch foam monteren. Dit absorbeert de omgevingsgeluiden en creëert een comfortabele geluidsomgeving.Wat is het maximale formaat?Een muurvullend fotodoek kan het maximale formaat hebben van 500 cm.

textielframe handleiding
montage handleiding textielframe

Vragen over de maatwerk mogelijkheden?

Bestelproces

Stap 1. (Bestellen) Je vult het bestelformulier in en upload de foto.
Stap 2. (Kwaliteitscontrole) Wij controleren de foto op kwaliteit en passen eventueel een uitsnede toe. Via de mail koppelen we dit terug incl een Rabobank betaallink.
Stap 3. (Productie en verzending) Na goedkeuring van de foto en betaling gaat de productie van start.

Foto op textielframe bestellen

Textielframe bestellen
Kleur frame: *
Aluminium frame: *
Afmeting aluminium frame + doek: Staand / liggend *
Afmeting aluminium frame + doek: Vierkant *
Zwart frame: *
Afmeting zwart frame + doek: Vierkant *
Afmeting zwart frame + doek: Staand / liggend *
Mailchimp
Bestandsupload

Maximum file size: 50MB