Interesse in fotobehang? Of vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Fotobehang patronen ontwerp

Patronen

Heb je een tof geometrisch patroon in je hoofd of er eentje gezien in de vtwonen? Of heb je een gevoel van wat je qua sfeer wilt creëren in huis? Dan zit je bij ons goed. We denken graag met je mee.

Fotowand

Een mooie vakantiefoto of een sprekend beeld van een stad, bos of land? Alles kan! Er zijn zoveel mogelijkheden. Laat je inspireren op onze inspiratiepagina.

foto behang

Oude meesters

Wil je een schilderij van een oude meester op de muur? Dat kan natuurlijk ook. Het Rijksmuseum heeft een deel van zijn collectie gedigitaliseerd en opengesteld voor gebruik.

fotobehang

Materialen

We hebben een selectie gemaakt met de mooiste behangsoorten: glasvezelbehang, glad papierbehang, waterafstotend behang, mat of glanzend stickerbehang en fotowand uit één stuk behang. We helpen je graag om de juiste keuze te maken.

COLLAGE Behang met jouw eigen foto's.
Klik hier voor MEER informatie.

WWW.COLLAGEBEHANG.NL
is een 100% dochteronderneming van LAROID, Wij staan voor topkwaliteit, goede service en snelle levering.

geometrisch behang laroid uniek

Wereld van verschil

Fotobehang zorgt binnen een handomdraai voor een totale make-over. Van fleurige planten tot geometrische vormen. Je creëert een nieuwe stijl precies naar jouw smaak.

behang bladeren printen

Hoe wordt het behang geprint?

Elke type behang wordt op zijn eigen manier geprint. Dit kan worden gedaan door een vlakbedprinter die rechtstreeks op het behang print, of door een solvent printer wat daarna wordt gelamineerd.

Wat is de levertijd?

De levertijd is gemiddeld een werkweek na het goedkeuren van het ontwerp. Hier houden we je natuurlijk van op de hoogte.

Ik zou graag fotobehang van Rotterdam willen. Is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. We zoeken samen met jou naar een mooie foto van jouw favoriete stad: van Amsterdam tot Rotterdam en van New York tot Parijs.

Kunnen jullie laten zien hoe het fotobehang eruit komt te zien bij mij thuis?

Ja, dat kan zeker. We hebben een foto – genomen met daglicht – nodig van de wand waar het fotobehang op wordt geplakt. Het betreffende ontwerp photoshoppen we dan in de foto.

Hoe verloopt het bestelproces?

We willen het beste resultaat voor bij jou op de muur. Daarom vragen we je om het onderstaande contactformulier in te vullen. We zullen dan telefonisch of via de mail contact met je opnemen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Fotobehang-pagina
Mailchimp
Bestandsupload

Maximum file size: 50MB