Kartonnen figuren

Niet alleen heel erg mooi maar ook een leuk cadeau of toevoeging in huis.

 

Kartonnen figuren beplakt met landkaarten. We zijn de enige in Nederland die dit product op deze manier aanbieden. Voor elk figuur maken we een apart ontwerp en het beplakken gebeurt met de hand. Daardoor is elke kartonnen figuur uniek.

De landkaart

We zoeken stad en land af opzoek naar de mooiste landkaarten. Door de tijd heen hebben we een behoorlijke voorraad verzameld. De landkaarten variƫren in oudheid van 1940 t/m heden. Het kan daardoor gebeuren dat sommige landkaarten gebruikssporen bevatten. Dat geeft elk kartonnen figuur weer een geheel eigen (vintage) karakter.

kartonnenfiguren skyline rotterdam

Standaardproducten

Door de jaren heen hebben we een collectie ontwikkeld met de populairste kartonnen figuren, elk voorzien van een unieke kaart. Deze zijn simpel te bestellen en snel leverbaar. Klik hier voor onze bestverkopende figuren.

kartonnenfiguren skyline rotterdam lasercut

Maatwerk

Wanneer je het juiste figuur of de gewenste plattegrond niet kunt vinden, maken we graag een kartonnen figuur voor jou op maat. Je kan alles zelf bepalen: grootte, figuur, kaart of bedrukking. Het wordt op maat gesneden met een lasersnijder.

vw t1 karton

  • Materiaal: 3-laags golfkarton (100% recyclebaar), kartonnen sandwichconstructie met dubbelzijdige bruine toplaag
  • Dikte: 15 mm
  • Bedrukking: handmatig beplakt met landkaart of sticker

Kartonnenfiguur love

Wat is het verschil tussen foto op karton en kartonnen figuren?

Een foto op karton wordt rechtstreeks geprint op Beelite karton. De kartonnen figuren worden beplakt en gemaakt van 3-laags golfkarton. Het verschil is de opbouw van het karton. Beelite heeft een stevige honingraat structuur wat perfect geschikt is voor je foto. Ons 3-laags golfkarton heeft een liggende golfstructuur wat voor een bijzonder effect zorgt als het is uitgesneden met een laser.

Is een nieuwe landkaart ook mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk.

Ik zou graag een bepaalde straat of stad op het kartonnen figuur willen hebben. Kan dat?

Tuurlijk, dat kan zeker. We maken graag voor jou een kartonnen figuur helemaal op maat.

Wat is de levertijd?

Van de standaardproducten is de levertijd drie werkdagen (na betaling). Wanneer je een product op maat wilt vergt dat meer tijd. Levertijd bij maatwerkopdrachten is in overleg, het verschilt per opdracht.