Over ons

``Laroid kleurt graag met een dikke zwarte merkstift buiten alle voorgebakken lijntjes, denkt niet alleen buiten de doos maar gewoon dwars door het deksel heen, springt met een grote skippybal over alle grenzen heen en is altijd bezig met het vastgeroeste wegwijzertjes een andere kant op draaien. ``


Naomi Klees - Holy Stitch Market

De gezichten achter Laroid


Anneke de Vries - van Dam

Creatief Owner

Geïnspireerd na het bedenken en decoreren van DE bruiloft, richt zij zich op decoratie en accessoires die net dat beetje meer zijn. Gedreven in het zoeken en vinden van unieke spullen. De van oorsprong lerares in het basisonderwijs zoekt haar weg binnen de wereld van interieurinrichting, vertrouwend op haar gevoel.

Robbin de Vries

Creatief Owner

Grafisch vormgever, creatieve duizendpoot en HET brein achter de kartonnen lampen en figuren. Sinds zijn eerste levensjaar is hij graag creatief bezig. Afgestudeerd aan de GLR als grafisch vormgever, is hij gaan werken bij een zeefdrukkerij. Hierdoor heeft hij veel ervaring in digitaalprinten, zeefdrukken, beletteren en ontwerpen. Ruim buiten de lijntjes denken is zijn ding. Waar een wil is, is een weg. En die weg bewandelt hij graag.

Rocky en Roosje

Pretty Face

Broer en zus, donderstenen maar o zo lief. Met de neus staan ze bovenop het ontwerp- en productieproces. Ze houden alles in de gaten maar vragen vooral om aandacht en een kroel over de kop.

Laroid

Laroid is een creatieve design studio die graag met de klant meedenkt en het onmogelijke, mogelijk maakt. We maken sfeervolle woonaccessoires van karton, ontwerpen logo’s, huisstijlen en websites en doen de aankleding op bruiloften. We combineren deze verschillende aspecten met elkaar en denken daarbij out-of-the-box qua design en materiaal. ‘Standaard’ is niet ons ding. Ieder mens is uniek en we denken graag mee met wat bij jou past.

Custom-made

Elk mens is uniek. Elk product wat wij met de hand maken is uniek. Maar als een uniek mens zoals jij net iets anders wil, helpen en denken we graag met je mee.

Neem contact op