foto behang, restaurant hamburger cafe
Wallpaper, float, inrichting, verschil, uniek, ontwerp, maatwerk

Geen standaard patronen, altijd uniek ontwerp op maat.


Na lang zoeken en neuzen in behangboeken, heb je je behang gevonden en op de muur laten plakken. Jij helemaal blij, totdat je er achterkomt dat je beste vriendin ook dit behang heeft gekocht… Dit is de reden dat wij geen vaste collectie verkopen, maar altijd alles helemaal uniek voor jou uitzoeken en ontwerpen. Wij vinden het zelf namelijk erg tof om een passend ontwerp te maken voor je kamer, kantoor, winkel etc. Dit zorgt ervoor dat je muur een echte eye-catcher wordt!

Combinatie van andere materialen.


Phototex is een mooi product, maar wanneer je Phototex combineert met bijvoorbeeld een vloerfolie van 3M en een mooie zeefdruk aan de muur, maak je de ruimte helemaal af. Maken we je nieuwsgierig en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wallpaper, vloersticker, zeefdruk, phototex
phototex

Foto behang - Phototex


Foto behang heb je in alles soorten en maten. Phototex is een merk materiaal waar we graag mee werken. Het is een dunne zelfklevend textiel. De lijmlaag is non-permanent. Je kunt het daarom eenvoudige plakken, herpositioneren en ook na langere tijd weer lijmvrij verwijderen. Dit maakt Phototex super geschikt voor verwerking in woonkamers, bedrijven, winkels, bruiloften en ruimtes. In tegenstelling tot bv. zelfklevende vinyl stickers kan Phototex zelfklevend textiel op gladde en licht gestructureerde wanden steeds weer opnieuw worden opgeplakt en weer worden verwijderd.

Voordelen


Dankzij de hoge sterkte eigenschappen is het praktisch onmogelijk om het materiaal te scheuren of blijvend te kreuken. Phototex zeflklevend textiel zal verf of behang, wanneer het hierover geplaatst wordt, niet beschadigen. tevens zullen er na het verwijderen normaal gesproken geen lijmresten achterblijven. Door de hoge flexibiliteit van het materiaal is het mogelijk om hoeken en zelf deurposten te plakken.

flowers, wallpaper, behang

Neem gerust contact met ons op.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha
Voer aub de bovenstaande code hieronder in en druk op “Verzenden”