Palesa #3 – Laroid

€ 375,00

Palesa #3 Laroid
Palesa #3 Laroid
Palesa #3 Laroid
Palesa #3 Laroid
Palesa #1 Laroid

Palesa #3 – Laroid

€ 375,00

Dit unieke model is geheel vervaardigd uit gerecycled 3-laags golfkarton, wat is gesneden door middel van een laser. De handgemaakte lamp Palesa #3 is bedacht, ontworpen en gemaakt door Laroid. Dit model zorgt in huis of restaurant voor toegevoegde waarde en sfeervol licht.

Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken

1 op voorraad

Categorieën: , .

<span style=”color: #545454;”>Dit product is gemaakt van 3-laags golfkarton. Bij deze lamp dient u gebruik te maken van een spaar- of LEDlamp. Het bolletje mag niet tegen het karton aankomen, een minimale afstand van 1 cm wordt aangeraden. Er mag geen tijdschakelaar op de lamp worden geplaatst; zet de lamp alleen aan wanneer u thuis bent.

Plaats geen kaarsen of open vuur in de nabijheid van de lamp. De lamp is niet geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. Zorg voor een stabiele ondergrond wanneer u de lamp neerzet.

Wanneer de lamp naar u wordt verstuurd, ontvangt u de kap en het voetje los van elkaar. U dient deze zelf op elkaar te draaien. Hiervoor gaat u met uw hand voorzichtig in de kap en pakt u de steun vast. Vervolgens pakt u met uw andere hand het pootje vast. U draait/schroeft de kap voorzichtig op het pootje. Oefen geen druk uit maar draai het voorzichtig in elkaar en houd de steun vast wanneer u hem vastdraait.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Een review toevoegen

Palesa #3 Laroid

Be the first to review “Palesa #3 – Laroid”